Σχετικά με εμάς

Καλώς ήρθατε στο SEALANDAIR,

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι το επόμενο βήμα που κάνει η εταιρεία μας, στα 35 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας του στον ναυτικό τομέα.

Για περισσότερο από 20 χρόνια, συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες σε όλο τον κόσμο.

Η εταιρία

Τα προϊόντα της εταιρείας απευθύνονταν -μέχρι τώρα- σε επαγγελματίες του κλάδου της ναυτιλίας, των προμηθειών πλοίων, καθώς και των ναυτικών καταστημάτων.

Με τη δημιουργία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος επιδιώκουμε να καλύψουμε τις ανάγκες των ανθρώπων που αγαπούν τη θάλασσα και όλων εκείνων που αγαπούν τη φύση, καθώς τα προϊόντα μας πληρούν όλες τις απαιτήσεις όσων ασχολούνται με θαλάσσια σπορ, υπαίθριες δραστηριότητες κ.λπ.

Προιόντα και Υπηρεσίες

Στη SEALANDAIR μπορείτε να βρείτε μια ευρεία και πλήρη γκάμα προϊόντων που περιλαμβάνει: πυξίδες, ναυτικά όργανα, κιάλια, πομποδέκτες PMR, κουτιά επιβίωσης, εξάντες, φώτα ασφαλείας, όργανα εξωτερικού χώρου και πολλά άλλα προϊόντα που σχετίζονται με τον εξοπλισμό σκαφών και εξωτερικού χώρου.

Προιόντα και Υπηρεσίες

Με στόχο να ανακαλύψετε και να σας φέρουμε ποιοτικά ναυτιλιακά προϊόντα και εξοπλισμό εξωτερικού χώρου σε ανταγωνιστικές
τιμές, φροντίζουμε να παρακολουθούμε συνεχώς τις αγορές, ώστε να ενημερώνουμε και να ανανεώνουμε συνεχώς τα προϊόντα μας.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται σε καθημερινή βάση για να σας προσφέρει τις πιο αξιόπιστες πληροφορίες για την ποικιλία,
τιμές και διαθεσιμότητα των προϊόντων μας.

Για εμάς στη SeaLandAir, οι ανάγκες των πελατών μας αποτελούν την πρώτη μας προτεραιότητα, επομένως στόχος μας είναι να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την πώληση.