Πολιτική Αποστολής

  Σε περίπτωση αντικαταβολής, τα εμπορεύματα αποστέλλονται με Γενική Ταχυδρομική. Το κόστος ανέρχεται στα 5,40 € έως 3 κιλά και καλύπτει τα έξοδα μεταφοράς και τα έξοδα διεκπεραίωσης της αντικαταβολής. Για μεγαλύτερα είδη η χρέωση υπολογίζεται κατ’ όγκο.

Το κόστος αυτό ισχύει επίσης για δυσπρόσιτους προορισμούς και καλύπτει το κόστος μεταφοράς, αλλά και το κόστος της αντικαταβολής.

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας έχει εξοφληθεί με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό, η αποστολή μπορεί να γίνει με οποιαδήποτε εταιρεία ταχυμεταφορών υποδείξετε. Η χρέωση για την απλή αποστολή ανέρχεται στα 2,50 € για προϊόντα βάρους έως 3 κιλά. Για μεγαλύτερα είδη η χρέωση υπολογίζεται κατ’ όγκο. Για παραγγελίες άνω των 120 Ευρώ και έως 3 κιλά τα μεταφορικά είναι δωρεάν και θα επιβαρυνθείτε μόνο με το κόστος της αντικαταβολής (2,90 €). Για μεγαλύτερα είδη η χρέωση υπολογίζεται ανά όγκο Σε αυτήν την περίπτωση χρεώνεστε με 2,50 € μεταφορικά για παραγγελίες έως 120,00 €. Για παραγγελίες άνω των 120,00 € η αποστολή είναι δωρεάν για προϊόντα που έχουν μέγιστο βάρος 3 κιλά. Για μεγαλύτερα είδη η χρέωση υπολογίζεται ανά όγκο