Σας καλωσορίζουμε στο SEALANDAIR.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα αποτελεί το επόμενο μας βήμα σε μια 35ετή επιτυχημένη πορεία της εταιρίας μας στον χώρο των ναυτιλιακών ειδών.

Για περισσότερα από 20 χρόνια, συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού. Αναφέρουμε ενδεικτικά:

BARIGO

AUTONAUTIC

CASSENS&PLATH

TFA

JDC

STABO

POLMAR

MINOX

BRESSER

UNILITE

Τα προϊόντα της εταιρίας μας απευθύνονται σε επαγγελματίες στον χώρο της ναυτιλίας, σε επιχειρήσεις με ναυτιλιακά είδη καθώς και εφόδια πλοίων.

Με την δημιουργία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος επιδιώκουμε την κάλυψη των αναγκών των ιδιωτών, των ανθρώπων που αγαπούν την θάλασσα, αλλά και  όλων εκείνων που λατρεύουν την φύση, καθώς τα προϊόντα μας καλύπτουν σε μέγιστο βαθμό τις απαιτήσεις όσων δραστηριοποιούνται σε θαλάσσια σπορ, outdoor activities, φυσιολάτρες κτλ.

Στο site μας μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη και πλήρη γκάμα προϊόντων που περιλαμβάνει: πυξίδες, ναυτικά όργανα, κυάλια, πομποδέκτες UHF - VHF - PMR, εξάντες, αδιάβροχες θήκες για κάθε ανάγκη, φώτα ασφαλείας και πολλά άλλα προϊόντα που αφόρούν στον ναυτιλιακό εξοπλισμό και τον εξοπλισμό του σκάφους.

Έχοντας σαν στόχο να ανακαλύπτουμε και να φέρουμε για εσάς, ποιοτικά ναυτιλιακά είδη και outdoor εξοπλισμό σε ανταγωνιστικές τιμές, φροντίζουμε διαρκώς να παρακολουθούμε τις αγορές, να ενημερωνόμαστε και να ανανεώνουμε τα προϊόντα μας .

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ανανεώνεται και εμπλουτίζεται καθημερινά, ώστε να σας προσφέρουμε τις πλέον αξιόπιστες πληροφορίες για την ποικιλία, τις τιμές και την διαθεσιμότητα των προϊόντων μας.

Για την SeaLandAir προτεραιότητα έχει ο πελάτης, ο οποίος αντιμετωπίζεται με συνέπεια πρίν, κατά την διάρκεια, και μετά την πώληση.


Το προϊόν προστέθηκε επιτυχώς στη σύγκριση προϊόντων